Ανακούφιση Νίκα για τα σκουπίδια

0

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ»

«Είναι εξόχως θετικό το γεγονός ότι από πρωθυπουργικά χείλη ακούσαμε το τέλος του σίριαλ με τα σκουπίδια», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας σήμερα Τετάρτη (28 Φεβρουαρίου 2018) και συμπλήρωσε:

«Πλέον, υπάρχει στρατηγική, υπάρχει απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, υπάρχει κυβερνητική θέση! Τα σκουπίδια θα τα διαχειριζόμαστε με σύμπραξη με τους ιδιώτες, σύμφωνα με το διαγωνισμό που έχει κάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και τις βελτιώσεις αυτού του διαγωνισμού που πέτυχε η Κυβέρνηση».

Συνεχίζοντας ο δήμαρχος είπε ότι «Μέσα στο 2018 θα υπαχθούν σε κεντρική διαχείριση τα σκουπίδια. Επομένως, ας μη συζητάμε άλλο, εφόσον υπάρχει στρατηγική», για να συμπληρώσει: «Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον ενδιάμεσο χρόνο, να διαχειριζόμαστε τα σκουπίδια μας. Μόνο ο Δήμος Καλαμάτας κάνει μία προσπάθεια διαχείρισης στην Πελοπόννησο και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Τέλος ο κ. Νίκας υποστήριξε πως «άλλη λύση από την κεντρική διαχείριση δεν υπάρχει! Το πιο ακριβό σκουπίδι είναι αυτό που δε διαχειριζόμαστε και είναι στους δρόμους ή στα βουνά και στα λαγκάδια. Ο διαγωνισμός της Περιφέρειας ήταν το καλύτερο δυνατό και ειλικρινά χαίρομαι, διότι έχει και την κυβερνητική βούλα και προχωράμε έτσι».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.