Αγώνας δρόμου κατά των Ναρκωτικών

0

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας (ΣΔΥ) Μεσσηνίας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Κύτταρο, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και τον Δήμο Καλαμάτας, διοργανώνει αγώνα δρόμου και περπατήματος 5 χλμ.

Ο αγώνας προγραμματίζεται για την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 στις 7:30 το απόγευμα, στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας.

Σκοπός του αγώνα είναι η διάδοση του μηνύματος ενάντια στο στίγμα και τον αποκλεισμό και να δοθεί ελπίδα στην προσπάθεια χιλιάδων εξαρτημένων ατόμων και οικογενειών για καθαρή ζωή μακριά από κάθε εξάρτηση.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας (ΣΔΥ) Μεσσηνίας αναφέρονται τα εξής: «Στέλνουμε το μήνυμα υποστήριξης και αποδοχής των ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με την εξάρτηση και καλούμε τους πολίτες να έρθουν σε ένα αγώνα ελπίδας και να αναγνωρίσουν τον ρόλο που μπορεί να παίξει ο καθένας  από εμάς στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Όλοι έχουμε κάποιον στον νου μας, όλοι μπορούμε κάτι να κάνουμε.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜ/ΧΗΣ

  1. Ηλεκτρονικά: http://www.sdym.gr/index.php/oi-agones-mas/dilosi-symmetoxis-p (μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 23/6).
  2. Την ημέρα του Αγώνα στη Γραμματεία (μέχρι τις 19:00). Κόστος συμμετοχής τρία ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο ΚΕΘΕΑ κύτταρο Καλαμάτας.

ΕΠΑΘΛΑ: Κύπελλο στους έξι πρώτους (κατηγορίες ανδρών γυναικών). Μετάλλιο σε όσους τερματίσουν.

Ο ΑΓΩΝΑΣ: Η διαδρομή είναι 5.000 μέτρα (δύο στροφές των 2,5 χλμ.) με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία 23ης Μαρτίου. Ο αγώνας περιλαμβάνει τις οδoύς: Πλ. 23ης Μαρτίου – Υπαπαντής – Πατριάρχου Μελετίου – Φαρών – Αλαγονίας – Σπάρτης – Σπάρτης (αριστερά) – Νέδοντος – Βασ. Γεωργίου (Νικηταρά) – Αριστομένους – Σταδίου – Πλ. 23ης Μαρτίου.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Επίσης δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατύχημα που προκύψει κατά τη διεξαγωγή των αγώνων. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη του γονέα τους και είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Οι διοργανωτές δεσμεύονται ότι θα πάρουν όλα τα δυνατά μέτρα προκειμένου οι αθλητές να είναι ασφαλείς. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει Ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές, ΕΚΑΒ, Γιατροί, καθώς και ασθενοφόρο, σε όλη τη διαδρομή του αγώνα. Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνα, θα μεριμνήσει η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Παράκληση της διοργάνωσης,  να προτιμηθεί η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από τη γραμματεία του αγώνα.

 

μοιραστειτε το:

Comments are closed.