Έκλεβε ακόμα και εκκλησίες ένας 23χρονος

0

Εξιχνιάστηκαν  επτά περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών που σημειώθηκαν σε καταστήματα, Ιερό Ναό και σε σπίτι στην Καλαμάτα, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Οιχαλίας Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη την Παρασκευή (20.1.2017), στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς ένας 23χρονος.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 20.1.2017, ο 23χρονος μπήκε σε κατάστημα της Καλαμάτας και αφαίρεσε εξάρτημα αυτοκινήτου και εργαλείο.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφερείας Καλαμάτας, εντοπίσθηκε ο δράστης λίγο αργότερα και συνελήφθη.

Τα κλαπέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ όπως προέκυψε, ο 23χρονος, λίγο νωρίτερα από τη σύλληψη του, στην Καλαμάτα, διέρρηξε ακόμη ένα κατάστημα και αφαίρεσε χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Όπως επιπλέον προέκυψε από την αστυνομική διερεύνηση, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά, ο 23χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τις 10.1.2017 έως και τις 19.1.2017, διέπραξε ακόμη 5 διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα, Ιερό Ναό και σε σπίτι σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Οιχαλίας Μεσσηνίας.

Από τη δράση του αυτή, είχε αφαιρέσει συνολικά χρήματα, κοσμήματα, εργαλεία κ.α.

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.